Site Loader

Brašnářství Tatiana není o ničem jiném než o spojení tradiční řemeslné výroby v podání paní Tatiany Varošové a vším, co se kolem kožených pánských tašek, kabel, pásků, peněženek a bůhví čeho možného, co se dá z kůže vyrobit jako finální produkt. Paní Tatiana svému brašnářství propůjčila nejen své jméno, ale hlavně umění řemesla a zkušenosti, které získala během svého dlouhého působení na trhu. Její výrobky si můžete prohlédnout nejen na kamenné prodejně v Praze, ale především na našem webu, kde naleznete mnoho kategorií, které vám pomohou při výběru toho, co hledáte. Výše uvedený odkaz vás zavede například do kategorie pánských aktovek, které jsou v dnešní business době velice oblíbené. A stejně jako je obliba na in house výrobky ve všem ostatním, stále častěji zaznívá i požadavek na originalitu a chcete-li nekonfekční výrobky nejen dle představ paní Tatiany, ale i vyrobených na míru podle přesných požadavků klienta.

old school brašna

Použitý materiál, a hlavně ruční zpracování a výroba je zárukou dlouhé životnosti. Na vás je tedy hlavně vybrat si detaily. Z pohledu zákazníka ta nejzábavnější činnost. Vybrat si barvu kůže, typ úchytu, tedy zda stačí jen pásek přes rameno a jaký, nebo klasické uchopení za poutko do ruky, jaká bude spona a vlastně, jestli bude aktovka spíš širší, nebo delší, dle formátu A4 nebo jiného a jak k tomu všemu zapadnou navržené kapsy.

prázdná peněženka

Mé jednoduché doporučení je zkrátka poradit se s odborníkem, tedy s paní Tatianou, která promítne mé očekávání do konkrétní podoby produktu. Jediné, co si nejsem jist je, že mnou například navržená peněženka z její dílny zaručí i to, aby byla vždy plná. Ale naštěstí i při nákupu na Brašnářství Tatiana naleznete několik cenových variant, které dopomohou finálnímu rozhodování.

Post Author: